Skip to content

Lid worden

Leuk dat je lid wilt worden van onze Buurtvereniging!

Het lidmaatschap biedt voordelen voor jou als bewoner, maar ook voor ons als wijk. De buurtvereniging organiseert diverse activiteiten en kan hiervoor, indien nodig, subsidies aanvragen. Als lid van de vereniging kun je dan gratis / tegen een kleine bijdrage meedoen met deze activiteiten.

Als vereniging staan we sterker naar de (lokale) overheid, organisaties en instanties om ons heen. Zo kunnen we meer invloed uitoefenen en samen de buurt beter maken. Daar word jij dus ook blij van.

Het lidmaatschap van de vereniging is voorbehouden aan bewoners van de wijk Het Hefkwartier en omvat (delen van) de volgende straten: Nassaustraat, Nassaukade, Roentgenstraat, Oranjeboomstraat, Tapstraat, Bottelaarstraat en Brouwhuisstraat. Bewoners van de omliggende wijken kunnen wel vriend worden van de vereniging. Je bent dan wel betrokken, maar je hebt geen stemrecht. Wil je vriend worden? Neem dan even contact op.

hethefkwartier_bewerkt2

Lidmaatschapsgeld

Op het inschrijfformulier hieronder kun je aangegeven of je het lidmaatschapsgeld wilt laten incasseren van je rekening. Schrijf je liever zelf het lidmaatschapsgeld over? Geen probleem, dat kan naar NL24 RABO 0368 2934 91. Zet in je omschrijving het jaartal, je postcode en huisnummer (en eventuele toevoeging). Dus bijvoorbeeld 2022-3071JE13.

Kosten

Inschrijfgeld (eenmalig): € 5,-

Eenpersoonshuishouden (1): € 20,- per jaar
Meerpersoonshuishouden (2): € 30,- per jaar

(1)Kinderen tot en met 17 jaar worden niet meegerekend in het aantal personen per huishouden.
(2)Huishouden bestaande uit twee of meer volwassenen (18 jaar en ouder)

  algemeen

  persoonsgegevens

  extra informatie
  partnergegevens

  (indien van toepassing)

  extra informatie partner
  kinderen

  (indien van toepassing)


  Lidmaatschapsgeld(3)  (3) Bij automatische incasso: Hierbij machtig ik de buurtvereniging om het lidmaatschapsgeld van mijn rekening te incasseren.


  Ondertekening

  Buurtvereniging Het Hefkwartier

  NL21 RABO 0368 2934 91
  KvK 82537445
  Brouwhuisstraat 13
  secretaris@hethefkwartier.nl
  De Hef - Koningshavenbrug
  1 Kinderen tot en met 17 jaar worden niet meegerekend in het aantal personen per huishouden.
  2 Huishouden bestaande uit twee of meer volwassenen (18 jaar en ouder)
  3 Bij automatische incasso: Hierbij machtig ik de buurtvereniging om het lidmaatschapsgeld van mijn rekening te incasseren.